Många nyheter hos oss på Adact

Många nyheter hos oss på Adact

Det har hänt en hel del nyheter hos oss på Adact sedan årsskiftet.

Många av er har säkert hunnit med att besöka oss i våra nyrenoverade lokaler som numera ligger i grannuppgången Odinsgatan 11. Ni som i normala fall haft era kontakter med vårt Sisjökontor har säkert märkt att vi dragit ner på det kontoret och valt att koncentrera anställda och vår verksamhet till vårt nya kontor på Odinsgatan. Vi har kvar en mindre enhet i Sisjön som  ett sätt att hålla kvar representation i regionen och service för nya och befintliga kunder i västra Göteborg.  

Ny logotyp

Från och med idag den 20 april så lanserar vi också vår nya uppfräschade logga och en ny framtagen grafisk profil. Vi har valt att ha kvar en del av loggan men samtidigt modernisera den till 2020-talet. Vi kommer jobba med lite nya färgsättningar och vår nya logga för att sprida vårt varumärke i framtiden. Framåt kommer ni möta ovanstående logga i all kommunikation från oss på Adact.

Kundevent i höst

Till hösten är tanken att vi ska bjuda in till någon form av kund- och inflyttningsevent då samtliga ges chansen att besöka oss under ett mingel då vi bjuder på dryck och tilltugg.

Mikael Sigvardsson, Externt byråansvarig