Gör det du är bäst på, det gör vi

Proaktivitet, effektivitet och personligt engagemang

Revision

Vi utför den lagstadgade revisionen med moderna hjälpmedel och revisionsmetoder vilket gör att vi kan erbjuda en kvalitativt hög och kostnadseffektiv tjänst.

Redovisning

Våra redovisningskonsulter jobbar nära våra revisorer, och således vet de vad Er revisor behöver för att göra revisionen på ett kostnadseffektivt sätt.

Lönehantering

Får ni inte tiden att räcka till eller saknar ni viktig kompetens på företaget? Låt våra lönespecialister ta hand om er löneadministration och effektivisera hanteringen.

Skattekonsultation

Adact assisterar vid upprättande av alla slags deklarationer och vi har ett väl utvecklat nätverk av specialister som vi samarbetar med vid behov.

Är du trött på pappershantering och vill lägga tid på annat? På Adact har vi helt digitala lösningar för ditt företag.

Oavsett om du bara vill förenkla några steg i din ekonomifunktion eller vill gå fullt ut papperslöst. Vi samarbetar med de flesta större aktörer på marknaden inom digital bokföring och kan ta fram en skräddarsydd lösning som funkar för just ditt företag.

Kom igång direkt
SÅ JOBBAR VI

Allt för ditt företags ekonomi

Vi arbetar med många bitar, allt från rådgivning till redovisning och revision. Vi säkerställer en hög servicegrad genom att vi arbetar efter våra värdeord där proaktivitet, personligt engagemang samt effektivitet i vårt arbete är vår ledstjärna

Proaktivitet

Vår strävan är att Adact upplevs som en proaktiv ekonomipartner som ger kunden korrekt rådgivning i ett tidigt skede för att skapa största möjliga kundnytta.

Personligt engagemang

Adact vill vara en stabil ekonomipartner genom att bygga långvariga kundrelationer. Med hög kontinuitet i våra kundrelationer skapar vi ett personligt engagemang i våra kunder.

Effektivitet

Vi på Adact kommer planera och genomföra arbetet i syfte att uppnå högsta möjliga effektivitet och därmed också leverera med hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris.

Så tycker våra kunder

Vilka beskriver oss bättre än våra kunder?

Vi har samarbetat med Adact sedan 2015 och är väldigt nöjda.
De är snabba, effektiva och skickliga på att sätta sig in i och förstå våra behov.
Adact är ett bra organiserat företag med professionellt bemötande och kunskap.
Det känns tryggt att kunna ställa frågor och få bra svar.

Martin Adolfsson

Powerstruc AB

Vi har samarbetet med Adact som vår ekonomipartner i över 15 år och uppskattar deras höga servicenivå och deras personliga engagemang.
Vi uppskattar deras snabba återkoppling när vi efterfrågar deras kompetens.

Anders Åkerman

Björneröds Solskydd AB

Effektivitet och uppmärksamhet har präglat de snart 15 åren vi haft tillsammans med Adact. Ordning och reda, vänligt och hjärtligt, tryggt och omhändertagande. Mer än så är svårt att önska när man driver egen firma.

Andreas Claeson & Christin Kers

AB DUNS Sweden

Vill ni jobba hos oss?

Blogg

Många nyheter hos oss på Adact

Det har hänt en hel del nyheter hos oss på Adact sedan årsskiftet. Många av er har säkert hunnit med att besöka oss i våra nyrenoverade lokaler som numera ligger[…]

Read more

Lägre arbetsgivaravgifter för person som arbetar med forskning

Nu föreslås nedsättningen av arbetsgivaravgifterna för personer som arbetar med forskning eller utveckling och höjt tak för avdraget. Det högsta sammanlagda avdraget från arbetsgivaravgifterna som får göras för samtliga personer[…]

Read more
permittering

Högre ränteutgifter innebär lägre avdrag

Visste du att högre räntor innebär ett lägre avdrag? Detta blir aktuellt om underskott i kapital ränteutgifterna överstiger 100 000 kronor per person. På beloppet över 100 000 kr är skattereduktionen bara[…]

Read more

Offertförfrågan

Nyfiken vad vi kan göra för dig och ditt företag? Skicka in din offertförfrågan idag.