Adact växer

Adact växer

Adact växer med inte mindre än sju nya medarbetare under hösten.

Detta genom rekrytering av nya medarbetare samt ett övertag av Ramona Birgerssons samt Thomas Duvhammars sedan många år befintliga redovisningsverksamhet. Ramona och Thomas har varit samarbetspartners till Adact sedan många år tillbaka. De har nu valt att flytta med sina kunder och från och med i höst fortsätta att utveckla sin verksamhet hos oss på Adact. Detta är vi väldigt tacksamma för och vi hälsar de båda tillsammans med Lotta Andersson Campos välkomna till oss. Ramona kommer ha sin arbetsplats på Odinsgatan och Thomas och Lotta finner ni på vårt Sisjökontor.

Fler redovisningskonsulter

I samband med detta övertag har vi sett över organisationen och då konstaterat att vi behöver rekrytera fler redovisningskonsulter. Under hösten kommer ni därför även träffa Färid Aguiga samt  Anna Karlsson (bilden till vänster) som kommer verka på vårt kontor på Odinsgatan och Evelina Andersson som kommer ha sin arbetsplats på kontoret i Sisjön.

Utöver detta har vi förstärkt vår revisionsverksamhet med en ny medarbetare, Elin Forsler som kommer verka på Sisjökontoret som revisorsassistent.  

Det händer mycket på Adact nu under hösten och vi känner att vi har en fin utveckling och ett stort inflöde av nya kunder både på redovisning och revision varför vi med tillförsikt ser fram emot de kommande åren.

Välkomna alla nya medarbetare och kunder!

Kontaktuppgifter till våra medarbetare hittar du här.